SANJA VULIĆ O UKIDANJU PRESUDE MAHMULJINU: Nastavak morbidnog omalovažavanja srpskih žrtava

S. M.

10. 11. 2021. u 20:55

ODLUKA Apelacionog vijeća Suda BiH da poništi prvostepenu presudu i kaznu Sakibu Mamuljinu za ratne zločine nad Srbima samo je još jedna potvrda necivilizacijskog i morbidnog način ponižavanja srpskih žrtava od pravosuđa BiH kojim upravlja SDA i političko Sarajevo, izjavila je poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić.

САЊА ВУЛИЋ О УКИДАЊУ ПРЕСУДЕ МАХМУЉИНУ: Наставак морбидног омаловажавања српских жртава

FOTO SMišljenović

- SDA u svojim rukama poseduje sve poluge BiH pravosuđa koje funkcioniše po principu "kadije koje tuže i sude". Zemlja u kojoj suza Srpkinje za sinom ne znači ništa, dok suza Bošnjakinje je blago, i nije zemlja koja zaslužuje da postoji - rekla je Vulićeva.
Ona je rekla da duboko veruje u pravdu, te da će kad-tad istina i pravda izaći na videlo, ali je upitala da li prilikom ovakvih presuda sudije i tužioci imaju bar malo savesti.
- Jedina istina je da su srpske žrtve omalovažavane. Mahmuljin je bio desna ruka Alije Izetbegivića, danas su očito Izetbegovićevi naslednici Mahmuljinova desna ruka - navela je Vulićeva.
Ona je upozorila da ovakvi slučajevi vode u pravcu da sadašnja BiH nikada ne može biti zemlja budućnosti za Srbe.
- U perspektivnim zemljama svi narodi se podjednako poštuju, kao i njihove žrtve. BiH je protektorat u kome političko Sarajevo teži ka apsolutnoj islamizaciji i centralizovanoj BiH, kako je to sinu, po Islamskoj deklaraciji otac u amanet i ostavio - rekla je Vulićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)