PRIKUPLJENO 100 DOZA KRVI: Ugljevik organizovao akciju dobrovoljnog davanja

V. M.

26. 10. 2021. u 06:08

U AKCIJI dobrovoljnih davalaca krvi, koja je organizovana u Ugljeviku povodom opštinske slave Svete Petke, dobijeno je 100 doza te dragocene tečnosti.

ПРИКУПЉЕНО 100 ДОЗА КРВИ: Угљевик организовао акцију добровољног давања

Foto V. Mitrić

Organizator ove humanitarne akcije, koja je okupila više od 100 dobrovoljnih davalaca krvi iz Srpske je Dobrovoljno društvo davalaca krvi "Rudar", a opština pokrovitelj.

Predsednik DDDK "Rudar" Milan Marković rekao je da je ova akcija tradicionalna.

- Prikupljenu krv dajemo Zavodu za transfuziju krvi u Bijeljini, a oni je prosleđuju tamo gde je potrebno - rekao je Marković.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)