VULIĆEVA OŠTRO ODGOVORILA OPOZICIJI: Trivićeva je fenomen po pamćenju i doktor spinovanja

S. M.

25. 10. 2021. u 11:23

POSLANICA SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarane skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da je jasno da predstavnici pojedinih ambasada ne pišu tekstove samo za Mirka Šarovića, već da to čine i za PDP, poput Jelene Trivić, ističući da je konstanto blaćenje Milorada Dodika za nju postalo politički afrodizijak.

ВУЛИЋЕВА ОШТРО ОДГОВОРИЛА ОПОЗИЦИЈИ: Тривићева је феномен по памћењу и доктор спиновања

FOTO SNSD

- Neko ko je rođen 1983. godine imao je svega devet godina 1992, a dejtonske 1995 - 12 godina. Da li se dete sa 12 godina seća ratnih dešavanja i aktera političke scene? Kako dete od 12 godina može imati pamćenje da nakon 26 godina tvrdi da je neko bio „pukovnik šverc-kamiona, general cigareta i nafte”? Kakvo je to pamćenje? Ako je sve to tako i po sećanju Jelene Trivić, ona je zaista fenomen - konstatovala je Vulićeva, reagujući na optužbe Trivićeve koje je iznela na račun lidera SNSD-a i srpskog člana Predsedništva Milorada Dodika.

Vulićeva je podsetila da više od 300.000 Srba istinski, beskompromisno i u interesu Republike Srpske podržava rad i delovanje Milorada Dodika, dok pojedinci poput Jelene Trivić na bazi trača i spekulacija pokušavaju javnom mnjenju ogaditi Milorada Dodika.

- Dok to pokušavate, zatražite zvaničan podatak, prijeratni imovinski karton Milorada Dodika, ali i Mladena Ivanića. U imovinskom kartonu Milorada Dodika nema nekretnina po Engleskoj ni pre 1992. godine, a ni danas. Za sve optužbe na račun lidera SNSD-a vi nemate niti jedan dokaz. Imate samo izmišljenu optužbu - poručila je Vulićeva Trivićevoj.

Vulićeva je istakla da je "Milorad Dodik, na veliku žalost Trivićeve, najveći oslonac i garancija srpskom narodu da Srbi nikada neće biti poniženi, da neće ostati bez Republike Srpske koju bi PDP prodao ne danas, već juče i samo je pitanje u kojoj valuti i za koji iznos".

Ona je dodala da je legitimno boriti se za svoje stavove, imati želju menjati svet oko sebe, ali je sramno bezočno iznositi neutemeljene neistine i blatiti čoveka samo zato što ga neko doživljava smetnjom na svom putu.

- U momentu kada se obeležava 30 godina rada Narodne skupštine Republike Srpske, poslanik te skupštine ne priča o ovoj najznačajnijoj instituciji, njenoj važnosti u svim bitnim momentima za naš narod, o ulozi u vraćanju nadležnosti Srpskoj, ali, priča se o Dodiku i skreće pažnja sa tema koja se tiču nacionalnog interesa Srba i Republike Srpske - naglasila je Vulićeva.

Ona je rekla da je Trivićeva prošla mnogo modula kod različitih fondacija, ali je nisu naučili šta je demokratska borba za vlast, već samo šta je "spin doktor" i njihove tehnike.

Potpredsednica PDP-a Jelena Trivić oštro je reagovala na društvenim mrežama na izjavu lidera SNSD-a Milorada Dodika, koji je rekao da je mogao dobiti čin generala da je hteo, poručivši mu da je ovim nadmašio sve „svoje muzičke nastupe”.

Trivićeva je ratni put Dodika opisala kratkom porukom: „pukovnik šverc-kamiona, general cigareta i nafte, i vedeta košarkaškog kluba u Srbiji”.

– Dodik često obmanjuje javnost, da ne koristim izraz da laže, ali je nadmašio samog sebe izjavivši da je u ratu mogao doći do čina generala, ali eto nije hteo. Izjavio je ovo pred celom javnosti Srpske i Srbije, u prisustvu predsednika Srbije. U toj tragikomici nadmašio je sve svoje muzičke nastupe - napisala je između ostalog Trivićeva na društvenim mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije