DOGODINE VEĆI AGRARNI BUDŽET: Ministar Pašalić najavio veća izdvajanja

S. M.

10. 10. 2021. u 08:25

POLjOPRIVREDNICI u Srpskoj moći će da računaju na veći agrarni budžet za sledeću godinu. Koliko će sredstva više biti izdvojeno za poljoprivredu u Ministarstvu poljoprivrede tek računaju, ali ministar kaže da je povećanje sigurno.

ДОГОДИНЕ ВЕЋИ АГРАРНИ БУЏЕТ: Министар Пашалић најавио већа издвајања

Foto Novosti

- Planiramo da povećamo budžet za sledeću godinu, ja sada ne mogu da govorim koliko. Trudimo se da u kreiranju budžeta za 2022. godinu stavku od 75 miliona povećamo. Na koliko ne mogu trenutno da kažem to je sad predmet razgovora unutar Vlade i potrudićemo se da to i postignemo - izjavio je Boris Pašalić, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Republike Srpske. 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: MANASTIR SOKOLICA: Skulptura Bogorodice sa Isusom najvažnija relikvija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći