DODIK BURNO REAGOVAO ZBOG SEVERINE: Vređala je patrijarha Porfirija, nikada ne bismo sarađivali

Novosti online

07. 10. 2021. u 15:25

NAKON vesti da je Severina odbila "Dodikovu televiziju" zbog njegovih stavova o Srebrenici, oglasio se i lider SNSD-a Milorad Dodik i poručio da nema veze sa pomenutom televizijom, a i da ima nikada ne bi dozvolio saradnju sa Severinom zbog njenog odnosa prema patrijarhu Porfiriju.

ДОДИК БУРНО РЕАГОВАО ЗБОГ СЕВЕРИНЕ: Вређала је патријарха Порфирија, никада не бисмо сарађивали

Foto: D. Milovanović/Milena Anđela/P. Milošević

- Ja nemam veze sa tom televizijom. Da mene neko pita, da Severina uđe u bilo kakav aranžman, ona ima tako negativan odnos prema našem patrijarhu (Porfirije) da ja ne bih prešao preko toga. Ali, ja ne utičem na to, pa se moglo nešto desiti. To su radili ljudi koji formiraju tu novu televiziju. Nikakve veze nemam sa tom televizijom – rekao je Dodik.

Dodik poručuje da kada bi on bio vlasnik te televizije i da je Severina imala ugovor, tražio bi da se poništi upravo zbog njenog vređanja patrijarha Porfirija.

– Nemam nameru da kažem ništa loše prema njoj, ali da je mene neko pitao nikad ne bi imala dogovor sa nekom mojom kompanijom – rekao je Dodik.

(Srpskainfo)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Umesto srpske vijori se hrvatska zastava

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja