BAJDEN ODBIO DA ODGOVORI NA PITANJE O IZRAELU: "Samo ako ne stanete ispred auta kada dam gas" (VIDEO)

Novosti onlajn

19. 05. 2021. u 09:45

AMERIČKI predsednik Džo Bajden izbegao je da da odgovor na novinarsko pitanje o sukobu Izraela i Hamasa neslanom šalom.

БАЈДЕН ОДБИО ДА ОДГОВОРИ НА ПИТАЊЕ О ИЗРАЕЛУ: Само ако не станете испред аута када дам гас (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Tviter

Predsedniku SAD prilikom probne vožnje električnog automobila marke „ford“ u Dirbornu, u saveznoj američkoj državi Mičigen, osim pitanja o samom vozilu postavljeno je i jedno političko pitanje na koje on nije želeo da odgovori.

Kada ga je reporterka pitala:

- Gospodine predsedniče, da li mogu da Vam postavim kratko pitanje o Izraelu pre nego što odvezete automobil, jer je veoma važno? - Bajden je odgovorio odrično.

- Ne, ne možete. Osim ako ne stanete ispred automobila kada dam gas - kazao je Bajden ignorišući pitanje i dodao: „Šalim se“.

Potom je odvezao automobil, ostavivši novinarske ekipe bez odgovora na važno političko pitanje.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NEMA NAGRADE ZA TERORIZAM: SAD stavile veto na prijem Palestine u Ujedinjene nacije