TAKO JE VEĆ NEKO VREME: Gejts se krije u svojoj vili, u luksuznom letovalištu nije sam, a kolegama sa golfa priznao kakav mu je bio brak!

Novosti online

14. 05. 2021. u 23:47

OSNIVAČ “Majkrosofta” povukao se u luksuznu vilu u golf odmaralištu u Kaliforniji.

ТАКО ЈЕ ВЕЋ НЕКО ВРЕМЕ: Гејтс се крије у својој вили, у луксузном летовалишту није сам, а колегама са голфа признао какав му је био брак!

Foto: Printscreen/Jutjub/ Bill Gates

Tu se “krije” od javnosti nakon što je objavljeno da se razvodi od supruge Melinde nakon skoro tri decenije zajedničkog života i troje dece, gde se navodno požalio svojim golf drugarima da mu je brak bio bez ljubavi.

Kad je par 3. maja objavio da se razvodi, Bil Gejts je već bio u luksuznom kantri klubu “Vintidž” u Indijan Velsu gde poseduje vilu, a izvori kažu da se 65-godišnji milijarder povukao tu na nekoliko meseci.

- Bil je jasno video da se razvod priprema već neko vreme jer je tu već oko tri meseca – rekao je izvor “Pejdž siksa”.

LUKSUZNO SKROVIŠTE

Osnivač “Majkrosofta” primećen je u luksuznom golf kantri klubu ove nedelje sa svojom 25-godišnjom ćerkom Dženifer i njenim dečkom Najelom Nasarom, egipatskim milionerom.

- To je savršeno mesto za Bila da se sakrije od svih koji žele da ga pitaju oko razvoda ili navodnih veza sa (pedofilom Džefrijem) Epstajnom – rekao je izvor.

Gejts je, podseća “Biznis insajder”, kupio zdanje sa šest spavaćih soba na području odmarališta “Vintidž” za 12,5 miliona dolara 1999. Klub “Vintidž” zauzima površinu od 26.200 kvadratnih metara i sadrži banju, dva terena za golf, teren za tenis, niz restorana i druge prateće objekte. Na sajtu kluba piše da je u pitanju “jedna od najprestižnijih i ultra-ekskluzivnih zajednica privatnih klubova u Sjedinjenim Američkim Državama”.

Učlanjenje u klub plaća se 250.000 dolara, a među članovima su biznismeni Čarls Koh, Filip Anšuc i Denis Vašington. Cene kuća na području odmarališta kreću se od 755.000 za zdanje u stilu hacijende do 17 miliona za privatno dizajniranu vilu.

"BRAK BEZ LjUBAVI"

Mnogo pre nego što je u javnosti objavljeno da se Gejtsovi razvode, Bil se poverio svojim drugarima sa golfa, priznavši im da mu je brak bio u krizi. Gejts je rekao, kako tvrdi izvor “Njujork posta”, da je njegova veza sa Melindom bila “bez ljubavi”.

- Bil je razgovarao sa bliskim prijateljima na golf terenu. Rekao im je još ranije da mu je brak bez ljubavi, da je tako već neko vreme i da žive odvojenim životima – otkrio je izvor.

Gejts je zaluđen golfom, čak se oženio sada otuđenom suprugom na golf terenu hotela Manel Bej na Havajima. Utehu u golfu pronašao je čak i u trenutku kad mu se ruši emotivni svet, čim se pritajio u “Vintidžu”.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku