NOVA KRALJEVSKA "BOMBA" NA POMOLU? Ono što će se uskoro dogoditi moglo bi da napravi još veći razdor u porodici!

Novosti online

11. 05. 2021. u 19:06

TENZIJE u britanskoj kraljevskoj porodici se ne stišavaju otkako su princ Hari i Megan Markl dali intervju Opri Vinfri.

НОВА КРАЉЕВСКА БОМБА НА ПОМОЛУ? Оно што ће се ускоро догодити могло би да направи још већи раздор у породици!

Foto: AP

Čini se da se sprema još drame, jer se trenutno snima novi dokumentarni film o princezi Dajani, u kome će biti prikazani nikad viđeni snimci iz života tragično nastradale majke princa Harija.

Biće to nastavak filma "Dajana, prema njenim rečima" iz 2017. godine.

Emitovanje dokumentarnog filma na platformi "Netfliks" najavljeno je za sledeću godinu, kada se navršava 25 godina od Dajanine smrti.

Kako piše "Klouser onlajn", ovo bi moglo da stvori neprijatnosti za Harija jer su on i Megan potpisali ugovore za druge TV projekte na istoj platformi.

Svet se i dalje seća intervjua koji je Dajana dala Martinu Baširu 1995. godine, koji je gledalo 23 miliona ljudi.

Foto: EPA

 

Ona je razbesnela kraljevsku porodicu otkrivši do tada nepoznate detalje njenog braka sa princom Čarlsom.

Dajana je, između ostalog, priznala da se osećala veoma usamljeno za vreme braka.

Kako tvrdi Pol Barel (62), Dajanin prijatelj i batler, dokumentarac bi mogao da bude neprijatan za Harija, koji je već u teškoj poziciji zbog velike svađe sa porodicom.

- Novi snimci će, nesumnjivo, biti fascinantni za gledaoce. Biće otkriveno još tajni i gledaoci će dobiti više uvida u to kakva je Dajana zaista bila. Otprilike u to vreme bila je izuzetno paranoična, verovala je da je novinari prate - rekao je on i dodao da ga je Dajana naterala da isključi telefone.

- Ovaj dokumentarni film može izazvati skandal, a takođe će biti izneti privatni detalji o Dajani, a to će zaista biti neprijatno za Harija - tvrdi Barel.

Foto AP

 

- Uvek je mrzeo činjenicu da je njegova majka eksploatisana u medijima, a sada se isto događa na platformi sa kojom on i Megan sarađuju.

Kako navodi, Netfliks je iskoristio interesovanje za kraljevsku porodicu snimanjem serije "Kruna" koja se bavi njihovim životom, ugovorom sa Harijem i Megan, ali i  najnovijim dokumentarcem o Dajani.

- Situacija je veoma neprijatna jer mislim da Megan Dajanu vidi kao uzor, tako da će joj biti dobrodošao veći uvid u njen život. Ipak, to bi moglo da stvori podelu između nje i Harija, moglo bi čak i da ih razdvoji.

Prošlog meseca, Hari se vratio u Englesku na sahranu svog dede princa Filipa - gde se prvi put suočio sa porodicom nakon intervjua sa Oprom Vinfri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NEMCI ZARAĐUJU MILIJARDE NA UKRAJINI: Berlin neće da šalje vojnike u rat, ali planira da dobije mnogo para na prodaji oružja