VANZEMALJCI I RUSI RADE PROTIV NAS: Američki političar o poreklu NLO-a koji nadleću brodove ratne mornarice SAD

Novosti online

01. 05. 2021. u 21:08

NAKON što je američka vojska potvrdila autentičnost nekoliko fotografija i video snimka pomorskog osoblja u Kaliforniji 2019. godine na kojima se vidi kako NLO nadleću američke brodove, bivši senator Hari Rid izneo je svoje mišljenje o njihovom mogućem poreklu.

ВАНЗЕМАЉЦИ И РУСИ РАДЕ ПРОТИВ НАС: Амерички политичар o пореклу НЛО-а који надлећу  бродове ратне морнарице САД

Arhiva

-I uvek imajte na umu - Rusijom, bivšim Sovjetskim Savezom, upravlja čovek koji je vodio KGB-, rekao je bivši senator.

-Imali su čak 30.000 agenata odjednom. Dakle, Rusija je umešana u ovo, nema sumnje u to- izjavio je Rid za Daily Wire.

Međutim, nije bilo odmah jasno na koga je tačno Rid mislio, jer aktuelni ruski predsednik Vladimir Putin nikada nije bio šef KGB-a.

Foto: printskrin

Istovremeno, bivši istražitelj NLO-a iz Ministarstva odbrane Velike Britanije, takođe sugeriše da su leteći objekti koji su nadletali američke ratne brodove možda bili hipersonične bespilotne letelice, mada ako je tako, nejasno je ko je njima upravljao.

-Da li je to drugi deo američke vojske, neka druga država - verovatno Rusija ili Kina - ili čak vanzemaljci?- ocenjuje Poup za britanski San.

Ni američka vlada ne zna, ali od stručnjaka koji trenutno pripremaju izveštaj za Kongres, možda ćemo uskoro saznati više.

U američkom Kongresu u decembru je izglasan zakon o finansiranju koji sadrži i direktivu direktoru Nacionalne obaveštajne agencije i Ministarstvu odbrane da u narednih šest meseci objave izveštaj o pojavi neidentifikovanih letećih objekata zabeleženih na snimcima koje je Pentagon potvrdio kao autentične.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!