DVOJNICA KEJT MIDLTON ZARADILA PRAVO BOGATSTVO: Svi su miislili da je deo kraljevske porodice - od toga kupila stan u Londonu(FOTO)

Novosti onlajn

16. 04. 2021. u 18:13

GABRIJELA Munro Daglas (33) nije primećivala koliko liči na vojvotkinju od Kembridža, dok ljudi nisu počeli da joj prilaze na ulici i traže autogram. Često su je presretali i dovikivali: "Hej, eno je princeza!".

ДВОЈНИЦА КЕЈТ МИДЛТОН ЗАРАДИЛА ПРАВО БОГАТСТВО: Сви су миислили да је део краљевске породице - од тога купила стан у Лондону(ФОТО)

Foto: EPA

Da svoju sličnost unovči, ubedila ju je majka. Tek što se prijavila agenciji Susan Skot za dvojnike, ponude su počele da pristižu sa svih strana. Sve je počelo 2011. godine kao posao sa strane. 

Gabrijela je odmah ugovorila brojne javne nastupe, pa je odlučila da napusti posao dizajnerke nameštaja, kojim se do tada bavila. Da bi što više ličila na vojvotkinju, Gabrijela je poradila na svom stilu i načinu šminkanja, a trud joj se i ta kako isplatio.

Za jedan dan rada kao dvojnice supruge princa Vilijama zarađivala je u proseku hiljadu funti. Ubrzo je mogla sebi da priušti sve ono o čemu je sanjala - garderobu, putovanja, a na kraju i luksuzni dom. Uprkos tome što je bilo uzbudljivo i isplativo, ubrzo joj je dosadilo da živi tuđi život, makar on bio život buduće kraljice Velike Britanije.

Bilo je veoma zabavno i uzbudljivo predstavljati se kao supruga princa Vilijama. To mi je omogućilo da kupim svoju prvu nekretninu u Londonu. Neverovatno sam zahvalna i Kejt i mojoj majci koja me podstakla da uradim ovo - rekla je Gabrijela  koja je postala majka bliznakinja. Ona i njen partner Majkl (36) žive u Londonu upravo u stanu koji je kupljen od hororara koji je zaradila kao dvojnica. 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije