U STOMAKU ALIGATORA PRONAĐENE PLOČICE SA IMENIMA: Radi se o okovratnicima pet pasa, od kojih je jedan nestao pre 24 godine (FOTO)

Novosti online

13. 04. 2021. u 14:01

ALIGATOR dug tri i po metra uhvaćen u Južnoj Karolini imao je u stomaku pet pločica pasa od kojih je jedan nestao pre 24 godine.

У СТОМАКУ АЛИГАТОРА ПРОНАЂЕНЕ ПЛОЧИЦЕ СА ИМЕНИМА: Ради се о оковратницима пет паса, од којих је један нестао пре 24 године (ФОТО)

Foto: Printskrin

Lovac iz Ravenela, kod američkog grada Čarlstona, ulovio je aligatora teškog nešto više od 200 kilograma.

Utvrđeno je da aligator od 12 stopa uhvaćen u Južnoj Karolini ima pet psećih pločica u stomaku i da jedna od njih pripada psu koji je nestao pre 24 godine.

Ned Meknili, koji je ulovio gmizavca, planira da od mesa životinje napravi kobasice, deo osuši, a aligatora preparira.

U stomaku životinje pronađeni su i električni utikač, oklope kornjača, čaure metaka.

Meknili poseduje imanje u blizini reke Edisto i kaže da u oblasti ima mnogo aligatora.

Među pronađenim pločicama za pse bile su dve na kojima su brojevi telefona vlasnika mogli da se pročitaju. Međutim, tek jedan broj i dalje je bio u funkciji.

Čovek koji se javio rekao je da je takvu pločicu imao njegov pas koji je nestao pre 24 godine.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi