DOKRAJČIO GA DOK JE LEŽAO NA ZEMLJI: Muškarac ubijen u Parizu pre tragedije pio kafu - napadač u crnom mirno odšetao sa mesta zločina (FOTO)

G. Č.

12. 04. 2021. u 15:32 >> 15:38

VELIKA nesreća izbegnuta je u ponedeljak u Parizu, prilikom oružanog napada isred bolnice u 16. arondismanu gde se obično nalazi dugačak red ljudi koji čekaju eventualno neiskorišćene doze vakcina protiv virusa korona.

ДОКРАЈЧИО ГА ДОК ЈЕ ЛЕЖАО НА ЗЕМЉИ: Мушкарац убијен у Паризу пре трагедије пио кафу - нападач у црном мирно одшетао са места злочина (ФОТО)

Foto: Tanjug AP

U trenutku kada je nepoznati napadač pucao na svoju žrtvu, srećom nije bilo nikoga napolju.

Teško ranjena žena, radila je na obezbeđenju bolnice i očigledno je pokušala da zaustavi napadača.

Očevici ističu da je žrtva pola sata pre napada pila kafu "za poneti" ispred jednog obližnjeg kafića, imajući u vidu da su svi ugostiteljski objekti zatvoreni iz epidemioloških razloga. Takođe naglašavaju da je napadač bio obučen u crno i da je mirno odšetao s mesta zločina, pre nego što je seo za svoj skuter i uputio se u nepoznatom pravcu.

Napadač je najpre pucao u svoju žrtvu, a zatim, dok je čovek u agoniji ležao na zemlji, prišao mu i hladnokrvno ga dokrajčio s više hitaca u glavu.

Za sada nije saopšten identitet ubijenog, niti se zna da li napad ima veze s bolnicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi