UZNEMIRUJUĆ SNIMAK: Tinejdžerke ubile taksistu, pre toga pokušale da mu otmu vozilo (VIDEO)

Novosti online

29. 03. 2021. u 09:58

DVE tinejdžerke, stare 13 i 15 godina, optužene su za ubistvo pošto su elektrošokerom omamile vozača Ubera pokušavajući da mu otmu kola.

УЗНЕМИРУЈУЋ СНИМАК: Тинејџерке убиле таксисту, пре тога покушале да му отму возило (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Na snimku koji su snimili prolaznici se prvo vidi vozač Muhamed Anvar (66) kako odbija da izađe skroz iz vozila već se drži rukama za volan i ponavlja: "Ovo je moj automobil".

Nakon toga su ga one omamile elektrošokerom, a da li zbog grča koji je izazvala struja ili zbog devojčica, automobil se pokrenuo dok je omamljeni muškarac bio na delom tela izvan automobila. U punoj brzini automobil je udario u banderu, i moguće je da je taj udarac usmrtio čoveka. Malo dalje niz ulicu vozilo se prevrnulo.

Napad se dogodio u centru Vašingtona i pripadnici američke vojske zaposleni na obezbeđenju državnih objekata su zadržali devojčice do dolaska policije.

Tinejdžerke će pred maloletničkim sudom odgovarati za krivično delo ubistvo tokom oružanog napada, ubistvo drugog stepena, posedovanje oružja, krađu automobila i nesmotrenu vožnju, navodi televizija ABC7.

Kako je navela porodica stradalog, Anvar je napustio Pakistan 2014. godine i nastanio se u Americi.

- Bio je voljen muž, otac, deda, ujak i prijatelj koji je uvek dolazio sa osmehom kada vam je to bilo potrebno. Iza sebe je ostavio porodicu kojoj mnogo nedostaje - naveli su.

Upozoravamo vas da snimak ove nesreće sadrži potencijalno uznemirujuć sadržaj!

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna