POSLEDNJE OBRAĆANJE DONALDA TRAMPA: Uvek ću se boriti za vas, vratićemo se na neki način! (VIDEO)

Novosti online

20. 01. 2021. u 14:46

DONALD TRAMP, koji od danas više nije predsednik Amerike, održao je oproštajni govor u Vašingtonu svojim pristalicama.

ПОСЛЕДЊЕ ОБРАЋАЊЕ ДОНАЛДА ТРАМПА: Увек ћу се борити за вас, вратићемо се на неки начин! (ВИДЕО)

Foto: EPA

Tramp je pohvalio sva dostignuća, pre svega u oblasti ekonomije i vojske, koja su učinjena tokom njegovog mandata.

- Nadam se da vam neće podići porez, ali ako povećaju, upozorio sam vas na to - rekao je Tramp sa osmehom. Takođe je pozdravio razvoj vakcine kao "medicinsko čudo" i kaže da je trebalo "dugo".

- Broj nezaposlenih je bio minimalan, da nas nije pogodila pandemija imali bismo najbolje rezultate ikada. Sada su cene akcija na berzama mnogo jače, u odnosu na period pre pandemije. Videćete sjajne rezultate u narednom periodu - rekao je Tramp.

On je poručio svojim pristalicama da ga se sete kada budu videli uspehe čiji koji će biti rezultat svega što je urađeno tokom njegovog mandata.

- Naša ekonomija će uzleteti kao raketa - rekao je Tramp.

On je naveo da su vakcinu za korona virus razvili za samo devet meseci, a ne za devet godina, i rekao je da će brojevi zaraženih drastično pasti narednih meseci.

- Uradili smo mnogo, ali moramo još više da uradimo. Prvo što moramo da uradimo je da odamo poštu svima koji su preminuli od "kineskog virusa". Želim samo da vam kažem da ste vi divan narod, i ovo je velika zemlja - rekao je Tramp.

On je istakao kako je ponosan na to što je bio predsednik, na šta su ga okupljeni pozdravili uzvicima "Amerika, Amerika, Amerika!".

- Uvek ću se boriti za vas, gledaću vas i slušaću. Budućnost ove zemlje je svetla, i želim novoj administraciji mnogo sreće. Mi smo uradili svoje, i stvorili uslove za buduće uspehe - rekao je Tramp.

- Zbogom, volimo vas, i vratićemo se na neki način. Želim samo da se zahvalim Majku Pensu i članovima Kongresa. Želim da se zahvalim ljudima iz Vašingtona koji su radili na tome da ostvarimo čudesne rezultate. Hvala vam svima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024