POGOĐEN PETARDOM U STOMAK: Dečak u Italiji izgubio život u Novogodišnjoj noći

Tanjug

01. 01. 2021. u 11:33

JEDAN trinaestogodišnji dečak, u gradiću Asti u italijanskom regionu Pijemont, izgubio život u noći sa stare na novu godinu, nakon što je pogođen u stomak petardom, javlja agencija Ansa.

ПОГОЂЕН ПЕТАРДОМ У СТОМАК: Дечак у Италији изгубио живот у Новогодишњој ноћи

Foto: Luca Zennaro/ANSA via AP

U Napulju jedna žena je završila u bolnici nakon što je na balkonu pogođena u glavu “lutajućim” projektilom, a pored nje još osam osoba je povređeno prilikom vatrometa.

Ukupno ove godine vatrogasci su pozvani da intervenišu 229 puta u celoj Italiji, za polovinu manje nego predhodnih godina.

Očigledno je da je karantin koji je na snazi i stroge mere kontrole policije uticale da novogodišnje slavlje prođe sa manje žrtava i ranjenih nego ranijih godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZRAEL SE OGLASIO NAKON NAPADA NA IRAN: Poslali jasnu poruku Teheranu - pojavio se novi snimak (FOTO/VIDEO)