TUKAO IH JE DO SMRTI I DAVIO: Umro "najgori serijski ubica u istoriji SAD", ubio 93 žene, neka tela nisu nikad nađena (VIDEO)

Tanjug

31. 12. 2020. u 18:34

SEMJUEL Litl, čovek kojeg je FBI opisao kao najgoreg serijskog ubicu u istoriji SAD, umro je u 80. godini.

ТУКАО ИХ ЈЕ ДО СМРТИ  И ДАВИО: Умро најгори серијски убица у историји САД, убио 93 жене, нека тела нису никад нађена (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube

Litle je umro juče u kalifornijskoj bolnici, saopštilo je Ministarstvo za korekcije i rehabilitaciju te države, prenosi BBC.

Služio je doživotnu kaznu zbog ubistva tri žene od 2014. godine. Ali do trenutka svoje smrti, priznao je da je ubio 93 žene između 1970. i 2005. godine u 15-ak američkih saveznih država.

Bivši bokser ubijao je svoje žrtve, najčešće prostitutke i narkomanke, zadajući im jake udarce ili gušeći ih.

Policija veruje da su Litlova priznanja verodostojna i otvorila je onlajn stranicu na kojoj su snimci priznanja ubice koji je vrlo precizno, a ponekad i sa smeškom, pričao o ubistvima, a brojne žrtve još nisu identifikovane.

Objavljeni su i portreti žrtava izrađeni po sećanju zločinca u pokušaju da budu identifikovane.

- Procenjeno je da su brojne od tih smrti izazvane predoziranjem ili se mislilo da se radi o slučajnim smrtima ili neutvrđenog uzroka.

- Neka tela nisu nikada pronađena -, precizira FBI na svojoj internet stranici.

Semjuel Litl, poznat i kao MekDauel, prvi put bio je uhapšen 2012. u centru za beskućnike zbog droge i prevezen je u zatvor gde je analiza njegove DNK rasvetlila smrt tri žene koje su do tada bile nerazjašnjene. Tako je 2014. godine osuđen za ta tri ubistva koja je počinio u Los Anđelesu između 1987. i 1989. godine. Sve tri žene bile su pretučene i ugušene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina