KAMALA HARIS ĆE PRIMITI VAKCINU PROTIV KORONE: Novoizabrana potpredsednica SAD će se vakcinisati u javnosti

Tanjug

18. 12. 2020. u 09:55

NOVOIZABRANA potpredsednica SAD Kamala Haris primiće vakcinu protiv kovid-19 u javnom okruženju, rečeno je za Si-En-En iz njenog štaba.

КАМАЛА ХАРИС ЋЕ ПРИМИТИ ВАКЦИНУ ПРОТИВ КОРОНЕ: Новоизабрана потпредседница САД ће се вакцинисати у јавности

Foto: Tanjug/AP

Tačan datum i drugi detalji još nisu saopšteni.

Novoizabrani predsednik Džo Bajden će verovatno primiti vakcinu početkom sledeće nedelje, a i on će to učiniti javno, saopšteno je ranije.

Ova posvećenost javnom vakcinisanju dolazi u trenutku kada je dolazeća Bajdenova administracija usredsređena na izgradnju poverenja javnosti oko vakcine protiv korona virusa kako distribucija kreće, navodi Si-En-En.

Kamala Haris je posebno naglasila važnost da se to učini u, kako je navela, "obojenim" zajednicama, gde vlada jače nepoverenje u vakcine.

- Iskreno, radi se o slušanju ljudi. Mislim, radi se o pamćenju istorije i zašto se ljudi osećaju onako kako se osećaju. A zatim i podsećanju da je ova vakcina jedna jedina stvar: spasavanje života - rekla je Harisova u intervjuu za ABC Njuz ove nedelje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)