PRONAĐENA TELA TROJE DECE: Užas u Beču - majka zvala policiju i priznala ubistvo, pa pokušala da oduzme sebi život

Novosti online

17. 10. 2020. u 20:53

AUSTRIJSKA policija istražuje smrt dve devojčice i dečaka u Beču čija je majka uhapšena u subotu nakon što je nazvala policiju i rekla da je ubila svoju decu.

ПРОНАЂЕНА ТЕЛА ТРОЈЕ ДЕЦЕ: Ужас у Бечу - мајка звала полицију и признала убиство, па покушала да одузме себи живот

Foto: Depositphotos

Žena u dobi od 31 godine nazvala je policiju rano jutros i rekla da je ubila svoju decu i da želi da počini samoubistvo, saopštila je bečka policija.

Policija je došla u stan u četvrti Donaustadt gde je uhapsila ženu, koja je sama sebi nanela povrede, i pronašla tela dece.

Devojčica u dobi od tri godine i osmomesečni dečak bili su mrtvi, a najstarija, devetogodišnja devojčica još je davala znake života pa je prebačena u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da je spasu. Preminula je nedugo nakon prijema.

Mrtvozornik je rekao da su deca verovatno umrla od gušenja, izjavio je portparol policije.

Motiv ubistva za sada nije poznat.

Majka i otac dece povredili su jedno drugo tokom nasilne svađe pre nekoliko nedelja. Nakon tog incidenta vlasti su naredile ocu da se privremeno iseli iz stana, navodi policija.

Međutim, portparol je istakao da ta svađa nije nužno povezana s ubistvom dece.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RAT U UKRAJINI: Novi PVO sistemi stižu u Ukrajinu?; Rusi poboljšali položaje na kupjanskom i donjeckom pravcu (FOTO)