VEĆ naviknuti na razna zapadna kažnjavanja, ruski politički vrh ne komentariše "repertoar sankcija" koje najavljuju iz raznih prestonica širom sveta, a sve zbog trovanja opozicionara Alekseja Navaljnog.

vladimir

05.09.2020. 16:27

Toliko mi se smučila ova "zapadna demokratija" i njihova pohlepa za tuđim resursima da postaje ogavno i beskrupulozno. Imam dovolno godina da da pamtim ratove u Vijetnamu i šta su Američki okupatori radili tamo.Otrovalisu samo1965 146 000 lica, ubili preko 1500000 ljudi. Pamtim i Laos ,Kambodžu, Koreju, Alžir, državni udar u Iranu izazvan Američkim agentima CIA. Posabno Sinaj gde smo vadili posejane mine. ...i da preskočim do svrgavanja režima u Iraku, Libiji, Ukrajini, Jugoslaviji, Srbiji, Boliviji, Siriji huškanju na Venecuelu, Belorusiji, i uvek je cilj pljačkanje tuđih resursa i kontrola uma ispranih mozgova. NATO je postao zajednička terorističko-fašistička organizacija zapadne alijanse kao svetski policajac koji će uskoro nadam se doći do kraja linije. Njihova moć se zasnivala na otimanju tuđih resursa i pljački nafta,zlata i drugih dragocenosti. Da li neko zaista može više da veruje unjihove vrednosti i merila. Sram ih bilo.

Duško

05.09.2020. 17:36

E, baš se sekiraju za tamo nekog ruskog opozicionara. Više ih brine plin, nafta i ostali ruski resursi kojih je u izobilju, a kojih kod kauboja i u EU odavno nema. Brine ih zarada koju će Rusi ostvariti uz zavisnost od ruskih energenata. Najtužnije je što ta goveda stvarno misle da su svi mali i neobrazovani kao što je njihov klonirani narod.

Tatic Mile

06.09.2020. 11:40

Samo maloumnici mogu da veruju da je ovaj ruski opozicionar otrovan. Ako ga treba skloniti postoje 1000 nacina na koje se mogu skloniti Putinovi protivnici i da javnost uopste nezna, a ne ovo smesno optuzivanje koje uopste nema smisla.