MLAĐA OD NJEGA 53 GODINE: Berluskoni (83) ima novu devojku (FOTO)

Novosti online

13. 08. 2020. u 19:22

BIVŠI italijanski premijer Silvio Berluskoni (83) ima novu devojku, koja je čak 53 godine mlađa od njega.

МЛАЂА ОД ЊЕГА 53 ГОДИНЕ: Берлускони (83) има нову девојку (ФОТО)

Foto: EPA

U pitanju je Marta Fašini, njegova koleginica iz stranke Forca Italija.

Njih dvoje uhvaćeni su kako se drži za ruke, a to je objavio tabloid "Chi".

Priča se da je Silvio Berluskoni namerno "pustio" ova fotografija ode u javnost da bi se, kako pišu italijanski mediji, navodno osvetio svojoj bivšoj partnerki Frančeskom Paskale (35).

Naime, Frančeska je viđena kako ljubi pevačicu Paolu Turči (55). Navodno, Berluskoni je teško palo kada je video ove fotografije.

Silvio je imao bogat ljubavni život. Bio je 24 godine u braku sa glumicom Veronikom Lario (64), a 20 godina sa Karlom Elvirom Lucijom Dal' Oljom.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)