POMAHNITALI PROSAC: Iskasapio devojku jer je odbila verenički prsten!

ALŽIRKA Manal dugo će pamtiti dan kada je zaprošena. Ali, po zlu.

ПОМАХНИТАЛИ ПРОСАЦ: Искасапио девојку јер је одбила веренички прстен!

Printskrin BFMTV

Ova 31-godišnja studentkinja iz Pariza pukom srećom ostala je živa, ali sa dubokim ožiljcima na telu i duši.

Povređena devojka konačno je ovih dana skupila snage da ispriča medijima šta se događalo kobnog 25. januara, kada ju je zverski napao čovek koji je prethodno želeo da s njom stupi u brak. Manal je ispričala da joj je u hodniku fakluteta napadač s leđa najpre spustio ruku na rame, a kada se okrenula, posekao je nožem preko očnog kapka. Oštricom je zatim naneo ranu na glavi, da bi počeo da je dalje ubada po telu, dok su studenti naokolo vrištali. Teško povređena, uspela je nekako da ga uhvati za ruku i zaustavi ga.

Dvadesetpetogodišnji napadač je zatim bacio nož i pobegao. Ubrzo posle toga se predao policiji, gde je hladnokrvno "objasnio" razloge. Rekao je da je bio ljut na nju, jer je dan pre toga odbila njegovu bračnu ponudu!

Njih dvoje su se kratko poznavali, a jedino što ih je povezivalo bio je zajednički rad na studentskom projektu, u prostorijama univerzitetske biblioteke.   

- Sada me je stalno strah, prvih dana nisam smela da izađem na ulicu, misleći da je tu negde i da će me ponovo napasti. Htela bih samo da živim bezbedno i da ostvarim svoj san i dobijem diplomu – ispričala je Manal.

Bila je u životnoj opasnosti, ali su lekari uspeli da je otrgnu od smrti. Ali, ostali su joj mngoborojni ožiljci. Protiv njenog prosca i napadača pokrenuta je istraga za pokušaj ubistva, posle čega je interniran na psihijatrijskoj klinici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista