"BRITANIJOM ĆE SE BAVITI SAMO ARHEOLOZI": Vojni komentator o ubitačnom ruskom "Posejdonu"

Novosti online

18. 03. 2023. u 10:24

RUSIJA je naoružana dronom "Posejdon" za nuklearne podmornice, koji može da obriše Britaniju sa mape sveta, jednim naletom, tako da London treba da zaustavi svoje antiruske napade i pretnje, rekao je ruski vojni komentator Jakov Kedmi.

БРИТАНИЈОМ ЋЕ СЕ БАВИТИ САМО АРХЕОЛОЗИ: Војни коментатор о убитачном руском Посејдону

Foto: Profimedia/Ilustracija

On napominje da su Britanci zabrinuti zbog prisustva tako ozbiljnog naoružanja u Rusiji i smatra da su strahovi Londona potpuno opravdani.

- On može jednim potezom da opere Veliku Britaniju koja posle toga neće postojati. Talas cunamija visok 350-400 metara proći će sa istočne obale na zapadnu, a onda će pitanje Britanije ostati samo za arheologe - objasnio je stručnjak.

On je dodao da Rusija može da reši probleme sa Britanijom bez upotrebe Posejdona i drugog nuklearnog oružja.

Moskva ne razmatra mogućnost korišćenja strateških podmorničkih sistema u ovoj konfrontaciji, zaključio je Kedmi.

(Alo)

BONUS VIDEO: VATRA SA "ADMIRALA GORŠKOVA" - Ruska fregata ispaljuje projektile tokom vežbi u Indijskom okeanu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (9)

AMERIKA DAJE RAFU ZA MANJI UDAR NA IRAN? Netanijahu navodno promenio plan kontraudara na Teheran posle razgovora sa Bajdenom