STRAVIČNE SLIKE IZ NASELJA ZA BOGATAŠE: Luks kuće vise na litici, vila s bazenom samo što se ne surva u bezdan

Novosti online

17. 03. 2023. u 09:07

KALIFORNIJU su nakon strašnog nevremena i velikih kiša pogodila i klizišta, a posebno zabrinjavajuće slike dolaze iz San Klementea, naselja koje je evakuisano.

СТРАВИЧНЕ СЛИКЕ ИЗ НАСЕЉА ЗА БОГАТАШЕ: Лукс куће висе на литици, вила с базеном само што се не сурва у бездан

Foto: AP

Inače, ovo naselje je jedno od najboljih i najluksuznijih u celoj Kaliforniji.

Naime, snimak dronom je otkrio veliki deo dvorišta koji je odneo odron, a baštenski nameštaj i saksije su razbacani. Na snimku se vidi i bazen koji samo što ne nestane u klizištu.

Foto: AP

Zapadnu obalu ovih dana pogađaju kiše nakon dve decenije suše, stvarajući pustoš na putevima i ugrožavajući kuće duž obale u okrugu Orandž u južnoj Kaliforniji.

Iako je kiša do četvrtka konačno prestala u ovoj oblasti, prognostičari su upozorili da bi sledeće nedelje mogla doći još jedna oluja.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

VREO VAZDUH U BUENOS AJRESU: Stanovnici argentinske prestonice suočavaju se sa visokim temperaturama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IRAN NEĆE ODGOVORITI: Okončani drektni međusobni sukobi Irana i Izraela