MINISTAR spoljnih poslova i dijaspore Sirije Fajsal Mikdad izjavio je da "ogromnu katastrofu", koja je zadesila Siriju posle zemljotresa, dodatno otežavaju zapadne sankcije zbog kojih humanitarna pomoć ne može da uđe u zemlju.

KORISNIK

08.02.2023. 11:00

Evo zašto Srbija ne treba nikome ni po kom razlogu da uvodi sankcije sem ako nije u ratnom stanju. Sramno je što su uvedene sankcije Belorusiji i Severnoj koreji. kakvo zlo su nam te dve zemlje učinile?

buki

08.02.2023. 13:34

@KORISNIK - Ne samo nama, kakvo su zlo te dve države nanele bilo kome? Kakvo je zlo Sirija nanela nekome? Nije sankcionisan Izael, koji je okupirao sirijski deo Golanske visoravni i odatle u proseku jednom nedeljno raketama ubija sirijsku decu, a sankcionisana je Sirija. Nije sankcionisana Amerika, koja već deceniju krade sirijsku naftu i prodaje teroristima, a Sirija je kriva? ZAŠTO ????? Samo da nam neko od ZapadnIh zlotvora kaže ZAŠTO?

Nina

08.02.2023. 17:20

Zašto Srbijo ne pomogneš Siriji ! Pošaljite jednu jedinicu vatrogasaca za Siriju ! Bože njima sem Rusije niko nije pritekao u pomoć ! Tuga !