"UKRAJINA ĆE BITI PORAŽENA" Američki veteran predviđa šta čeka svet nakon kraja rata - "Zapad to neće tek tako pustiti"

Novosti onlajn

07. 02. 2023. u 20:43

UKRAJINA će biti poražena, napisao je na Tviteru veteran Oružanih snaga Sjedinjenih Američkih Država i pisac Noktis Drejven, komentarišući vesti o uspesima ruske vojske kod Artjomovska.

УКРАЈИНА ЋЕ БИТИ ПОРАЖЕНА Амерички ветеран предвиђа шта чека свет након краја рата - Запад то неће тек тако пустити

FOTO: AP/Tanjug

Prema njegovim rečima, Rusija će osvojiti Ukrajinu, ali se stvar tu neće završiti.

- Zapad to neće tek tako pustiti. Predviđam eskalaciju propagande i moguće operacije pod lažnim zastavama kako bi se svet i Amerikanci namamili u rat protiv Rusije. Biološki agensi ili događaji koji bi prouzrokovali ogromne ljudske žrtve - smatra Drejven.

Ranije je Drejven izjavio da se američki plaćenici u Ukrajini ne bore na pravoj strani. Pozvao je Amerikance da prestanu da „vode nove besmislene ratove Amerike“.

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu prethodno je izjavio da se trenutno uspešno razvijaju vojne operacije na području Ugljedara i Artjomovska.

Portal „Strana.ua“ je, pozivajući se na informacije ukrajinskog oficira Denisa Jaroslavskog, objavio da je ruska vojska zauzela više od trećine Artjomovska.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: 

STIŽE POMOĆ SA SVIH STRANA: I Irak i Iran uputili avione sa hranom i lekovima u Siriju


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...