POSTOJI veliki rizik da sukob u Ukrajini preraste u treći svetski rat, ako se NATO u potpunosti umeša u konflikt, izjavila je lider partije Nacionalni skup Marin le Pen tokom debate o situaciji u Ukrajini u donjem domu francuskog parlamenta.

Komentari (2)

Dušan

02.02.2023. 13:23

Samo spremajte i šaljite tenkove, Himarse, avione! Rusija se uopšte ne obazire na to, niti ima nameru da mobiliše stanovništvo, i šalje u rovove, i vodi tenkovske i vazdušne bitke sa NATO-EU alijansom! Potrebno je samo još par meseci, dok pripremi nuklearni arsenal, tako da će za pola sata biti zbrisana Amerika i Evropa! Rusija nema nameru da se igra sa mnogoljudnijom i bogatijom NATO-EU unijom, na čelu sa Amerikom! Crvena granica je već davno pređjena, ali je Rusija pogrešno mislila da će se zapad opametiti! Za pripremu 10.000 nuklearnih bojevih glava potrebno je nekoliko meseci. Neki su već prošli i određen broj balističkih raketa je već razmešteno! Ovog puta NEMA selektivnosti! Zbrisaće sve u jednom mahu! Po cenu sopstvenog uništenja! Čini se po razvoju događaja, da je sada već kasno. Na žalost!!!

zvonko

04.02.2023. 21:47

A, da se NATO ne umeša, Rusi moraju da odu odakle su i došli. !!!! Ko jih je zvao ? Jel imaju pasoš ? Kada ideš u inostranstvo, uzmeš pasoš. Jedino izbeglice i divljaci idu bez.