KAKO ĆE SE ZAVRŠITI NAPAD NA KRIM? Karlson – SAD i Ukrajina ga možda neće preživeti

P. Z. S. / ria.ru

26. 01. 2023. u 19:40

SJEDINjENE Države i Ukrajina možda neće preživeti pokušaj napada na ruski Krim, rekao je voditelj Foks njuza Taker Karlson.

КАКО ЋЕ СЕ ЗАВРШИТИ НАПАД НА КРИМ? Карлсон – САД и Украјина га можда неће преживети

Foto: Jutjub/HuffPost/Columbus Ledger-Enquirer


-Oduzeti Krim Rusiji? Njihova najvažnija luka? Kremlj je više puta izjavljivao da će takve akcije dovesti do nuklearnog rata, i ne vidim razloga da sumnjam u to. Da li je to novi plan? protestovao je voditelj Foks njuza.

TV voditelj je napomenuo da su SAD angažovale jednu od najkorumpiranijih vlada na svetu da ostvari svoje geopolitičke ambicije u istočnoj Evropi, u kojoj je nekoliko visokih funkcionera, uključujući zamenika ministra odbrane i zamenika državnog tužioca, podnelo ostavke jer su bili „previše korumpirani“ čak i za predsednika zemlje Vladimira Zelenskog.

Ukrajinski lider je prošle nedelje, tokom onlajn govora na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, najavio svoju spremnost da silom zauzme Krim ako SAD i EU obezbede Oružanim snagama novu seriju vojne opreme. Deputat Državne dume Mihail Šeremet nazvao je pretnju političara agoniju. On je upozorio da će svi učesnici agresije na Rusiju „odgovarati” za svoje militarističke planove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)