IZ LUKSUZA PRAVO U ĆELIJU OD 10 KVADRATA: Mirnesa nakon hapšenja smeštena u ženski zatvor, u samici ima samo osnovne stvari (FOTO)

Novosti online

25. 01. 2023. u 10:10

MIRNESA S., poreklom iz Busovače u BiH, koju je nemačka policija tražila od prošle godine zbog sumnje da je ukrala milion evra, posle tri meseca bekstva predala se vlastima na aerodromu u Štutgartu.

ИЗ ЛУКСУЗА ПРАВО У ЋЕЛИЈУ ОД 10 КВАДРАТА: Мирнеса након хапшења смештена у женски затвор, у самици има само основне ствари (ФОТО)

Foto: Jutjub/SWR Doku/Instagram

Prema pisanju medija, ona se od utorka nalazi u ženskom zatvoru "Švabiš Gmund".

Očekuje se da će je tužilaštvo u Štutgartu uskoro optužiti jer je navodno ukrala milion evra od kompanije za transport novca u kojoj je radila.

Mirnesa se u ovom ženskom zatvoru nalazi od utorka po podne, potvrdila je policija Štutgarta.

Ćelije u zatvoru daleko su od luksuza kojim se Miki hvalila na društvenim mrežama pre nego što je odlučila da pobegne sa plenom.

Mirnesa sada treba da se navikne na život u maloj ćeliji od 10 kvadrata, u kojoj se nalaze samo osnovne stvari - krevet, jastuk, sto, stolica i polica.

Mirnesa se hvalila luksuznim načinom života na društvenim mrežama. Objavljivala je fotografije sa skupocenim stvarima, brendiranim komadima odeće i tašni. Čini se da je uživala u životu, koji će joj se sada verovatno promeniti iz korena.

- Da, ovo je krajnje neobičan životni stil žene koja je navodno radila kao telefonska operaterka u kompaniji za transport novca - pisao je ranije Bild.

Prema rečima portparola nemačke policije, Mirnesa je preko svog advokata obavestila vlasti da želi da se preda, nakon čega je uhapšena na aerodromu u Štutgartu.

Na fotografijama koje je objavio Bild, vidi se da je Miki u bekstvu promenila lični opis, pa je od fatalne plavuše prešla u brinete.

Ona je u Štutgart došla iz Crne Gore, potvrdili su nadležni.

Miki, nadimak pod kojim je poznata, osumnjičena je da je ukrala milion evra od firme za transport novca u kojoj je radila, ali za sada nije poznato da li je u međuvremenu priznala optužbe.

Takođe nije poznato kada će tačno biti optužena.

Kriminalistička policija i javno tužilaštvo u Štutgartu zajedno istražuju slučaj, ali i to gde je nestao milion evra.

Ukoliko se sumnja potvrdi, Mirnesi S. preti kazna od nekoliko godina zatvora.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: RAZOTKRIVEN RAZBOJNIK SA ZVEZDARE - Nož je potegla mlada ženska osoba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)