NENSI PELOSI U BORBI SA DEMONIMA: Nakon napada na muža zatražila je egzorcizam

Đ.G.

22. 01. 2023. u 20:20

BIVŠA predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi pozvala je sveštenike da izvrše egzorcizam u kući nakon napada na njenog supruga Pola Pelosija, rekla je njena ćerka Aleksandra .

НЕНСИ ПЕЛОСИ У БОРБИ СА ДЕМОНИМА: Након напада на мужа затражила је егзорцизам

Nensi Pelosi, Foto AP

- Tokom Dana zahvalnosti pozvala je sveštenike koji su pokušali da izvrše egzorcizam u kući i izvršili obrede -rekla je ona za Njujork tajms.

Prema rečima Pelosijeve ćerke, napad na njenog muža je "položio težak teret" na bivšu govornicu. "Mislim da se osećala krivom. Mislim da ju je to slomilo", rekla je Aleksandra Pelosi.

Pol Pelosi, suprug bivše predsednice Predstavničkog doma SAD Nensi Pelosi, povređen je u napadu na njihov dom u San Francisku krajem oktobra 2022 . I sama Pelosi je u to vreme bila u Vašingtonu . Napadač je priveden u poteri, a ispostavilo se da je to 42-godišnji Kanađanin Dejvid Depape. Kako je saopštila policija, on je čekićem tukao 82-godišnjeg Pelosija. Suprug predsedavajuće Predstavničkog doma zadobio je napuknutu lobanju i teške povrede šake.

Depape je optužen za napad na člana porodice američkog zvaničnika i pokušaj kidnapovanja američkog zvaničnika. Zajedno mu preti kazna do 50 godina zatvora.

CBS Njuz je kasnije izvestio da je Depape priznao da je planirao napade i na druge ljude, uključujući Hantera Bajdena , sina američkog predsednika Džoa Bajdena - prenela je RIA.

BONUS VIDEO: STRAVIČNE SCENE NAKON POŽARA U PETROVARADINU - Stradale dve osobe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024