KONTROVERZNI TEJT I DALJE IZA REŠETAKA: Rumunski sud produžio pritvor poznatom influenseru

Novosti onlajn

20. 01. 2023. u 16:04

RUMUNSKI sud produžio je pritvor za kontroverznog blogera Endrjua Tejta i njegovog brata Tristana do 27. febraura.

КОНТРОВЕРЗНИ ТЕЈТ И ДАЉЕ ИЗА РЕШЕТАКА: Румунски суд продужио притвор познатом инфлуенсеру

Foto: printskrin/Jutjub/TV Sovac

Tejt je uhapšen 29. decembra u Bukureštu zajedno sa bratom i još dve Rumunke u okviru istrage o optužbama za trgovinu ljudima i silovanje, što oni negiraju.

Vlasti sumnjaju da su njih dvojica, obojica rumunski državljani, vođe "organizovane kriminalne bande".

Sudija je odobrio zahtev tužilaštva za još 30 dana pritvoru, što znači da će oni ostati u pritvoru do 27. februara, prenosi Daily Mail.

Rumunska policija proširuje istragu o bivšem kikbokseru i kontroverznom influenseru Endrjuu Tejtu, pa je tokom vikenda zaplenila luksuzna vozila iz njegove vile u Bukureštu i pretresla još sedam imanja - uključujući i novorenoviranu vilu ispod Karpata.

Istražitelji su potvrdili da su šest žene identifikovane kao poencijalne žrtve.

Ovaj slučaj, koji uključuje kontroverznu ličnost visokog profila sa američko-britanskim državljanstvom, stavio je novo svetlo na to kako Rumunija postupa sa optužbama za organizovani kriminal i seksualnu eksploataciju.

Ko je Endrju Tejt

Endrju Tejt rođen je pre 35 godina, a ima britansko i američko državljanstvo. Posle veoma uspešne karijere u kikboksu, posvetio se influenser marketingu, i to na veoma kontroverzan način, najviše se baveći muško-ženskim odnosima, i to tako da mnoge žene njegove izjave osećaju kao čistu mizoginiju i ponižavanje.

Zbog svega ovoga Tviter ga je zabranio, ali to nije sve. Sumnjičen je i za trgovinu ljudima i silovanje.

Trenutno veliki novac zarađuje tako što nudi onlajn obuku ljudima koji veruju da će njegov način razmišljanja moći od njih da napravi "prave muškarce", koji "ne robuju dekadenciji zapadne civilizacije".

Tejt trenutno živi u Rumuniji, a kao razlog navodi sledeće: "želim da živim u državi gde mogu da platim policajcu 50 evra kad napravim prekršaj; želim da živim u državi gde svi imamo pravo na korupciju, a ne na Zapadu, gde je to pravo rezervisano samo za bogataše".

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku