MINISTRA PITALI O UKRAJINI, ON HRKAO U PROGRAMU UŽIVO: Urnebesan snimak iz komšiluka, gošće emisije prasnule u smeh (VIDEO)

Novosti online

14. 01. 2023. u 17:42

RUMUNSKI ministar poljoprivrede Petre Dea navodno je zaspao u programu uživo na TV kanalu Antena 3 tokom diskusije o negativnom uticaju rata u Ukrajini na rumunske poljoprivrednike, piše Digi24.

МИНИСТРА ПИТАЛИ О УКРАЈИНИ, ОН ХРКАО У ПРОГРАМУ УЖИВО: Урнебесан снимак из комшилука, гошће емисије праснуле у смех (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@DanReznikWSWS

- Voditeljka je pozvala ministra i pitala za sudbinu rumunskih poljoprivrednika koji su pred bankrotom zbog ukrajinske krize. Kada je Dea dobio reč, čulo se hrkanje na drugom kraju žice - piše rumunski portal.

Novinarka je bezuspešno pokušavala da dobije odgovor od zvaničnika i potom rekla da će ga ponovo zvati.

Gosti u studiju nisu mogli da se suzdrže od smeha, a snimak emisije postao je viralan na društvenim mrežama u komšiluku.

Sam ministar još nije komentarisao incident.

BONUS VIDEO: RUSKI TENKOVI U MARINIKI - Snimci Narodne milicije DNR

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju