"BITKA SE NASTAVLJA" Zelenski se ne predaje - "Znak neuspeha Moskve što postoje ruske unutrašnje svađe ko je zaslužan za Soledar"

Novosti onlajn

14. 01. 2023. u 00:35

UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski rekao je da je znak neuspeha Moskve to što postoje ruske unutrašnje svađe oko toga ko je najzaslužniji za taktički napredak u Soledaru.

БИТКА СЕ НАСТАВЉА Зеленски се не предаје - Знак неуспеха Москве што постоје руске унутрашње свађе ко је заслужан за Соледар

Foto: Profimedia/printskrin Jutjub/ Tipsy Bartender

- 324 dana rata punog opsega i kako se sve promenilo za Rusiju. Već su se svađali oko toga kome pripisati neki taktički napredak. Ovo je jasan znak neuspeha za neprijatelja. I to je još jedan podsticaj za sve nas da još više pritisnemo okupatora i da neprijatelju nanesemo veće gubitke - naveo je, prenosi Index.hr.

- Teška bitka za Donjeck se nastavlja. Bitka za Bahmut i Soledar, za Kreminu, za druge gradove i sela na istoku naše zemlje se nastavlja. Iako je neprijatelj koncentrisao svoje najveće snage u ovom smeru, ali naši vojnici brane državu - rekao je Zelenski u današnjem javljanju, piše Si-En.

BONUS VIDEO: 

RUSKI TENKOVI U MARINIKI: Snimci Narodne milicije DNR

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili