HARI KO TI JE PISAO KNJIGU? Potpuno oprečne situacije u memoarima od onih u stvarnosti

Novosti Onlajn

12. 01. 2023. u 18:00

PRINC Hari i Megan Markl opet su u fokusu javnosti zbog dokumentarca emitovanog na Netfliksu u kojem su izneli niz optužbi na račun kraljevske porodice, a potom i knjige u kojoj je Hari opisao kako se drogirao, izgubio nevinost i potukao s bratom nakon svađe.

ХАРИ КО ТИ ЈЕ ПИСАО КЊИГУ? Потпуно опречне ситуације у мемоарима од оних у стварности

Foto: Printskrin

Britanski mediji su u moru informacija o "posrnulom kraljeviću" izneli i onu da nije dobrodošao na očevom krunisanju, a sada i da je lagao u svojim memoarima.

Događaj koji je Hari opisao u knjizi "Spare" (Rezerva) je smrt njegove prabake, kraljice majke Elizabete 30. marta 2002. godine. Način na koji opisuje ovaj događaj, i kako je saznao da je preminula opisao u knjizi, prisećajući se svakog detalja... osim toga gde je zapravo bio!

Hari tvrdi da je dobio poziv dok je bio u internatu Iton. "U Itonu sam, dok sam studirao, dobio poziv. Voleo bih da mogu da se setim čiji je glas bio na drugom kraju, verujem od nekog sa dvora. Sećam se da je bilo neposredno pre Uskrsa, vreme je bilo vedro i toplo, svetlo je koso padalo kroz moj prozor, ispunjeno živim bojama", napisao je princ.

Nije prošlo mnogo pre nego što su mediji iščeprkali fotografije koje pokazuju da je Hari tog vikenda bio na skijanju u švajcarskom selu Klosters sa ocem Čarlsom i bratom Vilijamom. Pozirao je kraj njih dvojice što su zabeležili mediji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...