RUSKA fregata Admiral Gorškov koja je u sredu stupila na borbeno dežurstvo trebalo bi da urazumi svakoga ko se usudi da predstavlja direktnu pretnju Rusiji, upozorio je danas zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev na svom Telegram kanalu.

Komentari (13)

Sergej

05.01.2023. 15:27

Sveta dužnost Rusije je da odbrani sve Pravoslavne i slobodoljubive zemlje na svetu od Satane djavoljske i denacifikuje Evropu, poniženu i okupiranu. Ameriku vratiti indijancima.

Pedja

05.01.2023. 15:36

Braco rusi samo pogledajte kako su decenijama unistavali Srbiju i srpski narod, a govorili su da im mi nismo neprijatelji nego da nam je Slobodan Milosevic i rukovodstvo republike Srpske neprijatelj. Neka vom to bude naravucenije da ne nasedate na njihove jeftine kaubojske fore. Tako su prvo unistili domorodce na americkom kontinentu, pa su ond na isti nacin unistavali svakoga ko im stane na zulj. Uvek ista taktika zavadi, ubaci kosku iznut, pa vladaj.

Petar Veliki

06.01.2023. 00:21

Ako se dobro sećamo, ne tako davno, neka zapadna, mislim us aukcijska kuća je organizovala licitaciju na kojoj su uništavana Ruska umetnička dela - slike, ikone, knjige, skulpture, ... ! Koja morbidna ideja ???

mil

06.01.2023. 01:05

Sa fasistima nema kompromisa, ako Rusima nije bilo jasno pre, sada je jasno, kao i celom svetu osim NATOFASISTA. Rusima je biti, ili ne biti, izbora nemaju, ili ce biti pobednici, ili ce nestati, kao i celi slobodni svet. Ostatak sveta ceka ista sudbina, ako se ne solidarise sa Rusijom i onda slobodarski svet i ne zasluzuje bolje od NATOFASISTICKI licemera i robovlasnika.

Anarhista

06.01.2023. 01:22

То Медо, док англосаксонски картел постоји, свака прича је узалудна. Суво зло.

Sinisa Micic

06.01.2023. 07:38

Kad se setim "Kurska" (namenjen za silu) i fregate "Moskva" (namenjena za silu) i godinu dana ruskog kilavenja u Ukrajini, pa ne znam mobilizacije trecine miliona Rusa koji ginu kao muve u tudjoj zemlji, tesko da Medvedev i Putin isporuce silu. Radije bi prodali pored Kosova jos koju Aljasku za dolare, pa i majke svoje i zene (ne zna im se broj niti imena) i decu (niti njihov broj i imena) i to sve na racun obicnih Rusa. Jada i cemera, Boga mi. A mi se pa nadamo pomoci od te bagre. A onamo sanjaju o McDonnald`s-u i o najnovijem BMW-u. Neko je tu pobrkao loncice.

Vesna

06.01.2023. 08:34

Nemaju Ameri kulturno nasledje. Nekada britanske kolonije u koje su slali problematicne ljude. Proterali i bolestima eliminisali Indijance.Sta je prezivelo smestili u rezervat.Od britanskih kolonija napravili SAD.Kupovali tudju pamet i tako razvijali drustvo koje gledamo. To je njihovo nasledje.Niceg vise nema