MAKLJAŽA U TURSKOM PARLAMENTU: Poslanik završio na intezivnoj nezi zbog udarca u glavu (VIDEO)

Novosti onlajn

06. 12. 2022. u 18:35

JEDAN turski opozicioni poslanik hitno je prebačen u bolnicu i stavljen u intenzivnu negu danas u Ankari zbog udarca u glavu tokom tuče u Parlamentu.

МАКЉАЖА У ТУРСКОМ ПАРЛАМЕНТУ: Посланик завршио на интезивној нези због ударца у главу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/tviter/ MMC - Movimento Mundo Conservador.

Tuča je izbila tokom rasprave o državnom budžetu za 2023. godinu.

- Njegovo stanje se pogoršalo zbg udraca u glavu. U bolnici je bio na reanimaciji, a stanje 58-godišnjeg Huseina Orsa Orsa iz nacionalističke Dobre stranke je „kritično“ - rekla je novinarima njegova stranačka koleginica Ajlin Česur.

Na snimcima u turskim medijima vidi se kako Orsa, poslanika iz Trabzona, na Crnom moru, udara jedan poslanik vladajuće Partije pravde i razvoja (AKP) predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, koja to za sada nije komentarisala.

Svađe i razmene udaraca su česta pojava tokom napetih rasprava u Parlamentu Turske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...