SNIMLJENA STRAŠNA SCENA TOKOM RAZGOVORA SA PUTINOM: Usred konferencije padale rakete, evo šta je uradio veteran iz Donbasa (VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2022. u 17:49

RATNI veteran borbi u Donbasu Vadim Serik morao je da napusti onlajn sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom zbog ukrajinskog napada na Donjeck, javio je TV kanal Rusija 24.

СНИМЉЕНА СТРАШНА СЦЕНА ТОКОМ РАЗГОВОРА СА ПУТИНОМ: Усред конференције падале ракете, ево шта је урадио ветеран из Донбаса (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Exposed News

Kako su objavili iz predstavništva DNR, u 16.50 ukrajinske snage su ispalile deset raketa iz sistema "grad" na Kijevski i Vorošilovski okrug Donjecka, piše RIA Novosti.

Ratni invalid Serik, koji je učestvovao na sastanku sa predsednikom Rusije putem video linka, u kolicima je krenuo ka zaklonu u trenutku kada su se oglasile sirene, što se može videti i na snimku.

On je pre evakuacije zahvalio Putinu što je Donbas pripojio Rusiji. Predsednik Rusije mu je uzvratio da je zadivljen hrabrošću lokalnih boraca koji su rizikovali svoje živote.

Putin je održao sastanak sa osobama sa invaliditetom i predstavnicima organizacija koje se bave tim pitanjem uoči Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, koji se obeležava 3. decembra.

Učesnici su razgovarali o pitanjima društvene uključenosti osoba sa invaliditetom, inkluzivnom obrazovanju, oporavku, mjrama podrške invalidima, uključujući i ratne veterane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)