KIM DŽONG UN PONOVO SA ĆERKOM U JAVNOSTI: Fotografije o kojima bruji svet - svi se pitaju da li će ona biti naslednica (FOTO)

Tanjug

27. 11. 2022. u 07:39

ĆERKA lidera Severne Koreje Kim Džong Una ponovo se pojavila u javnosti, ovog puta na sastanku njenog oca Kim Džong Una s naučnicima zaduženim za raketni program, javio je danas AP.

КИМ ЏОНГ УН ПОНОВО СА ЋЕРКОМ У ЈАВНОСТИ: Фотографије о којима бруји свет - сви се питају да ли ће она бити наследница (ФОТО)

Foto: Korean Central News Agency/Korea News Service via AP

Državni mediji su devojčicu, za koju se veruje da ima oko 10 godina, nazvali "najvoljenije" detete Kim Džong Una, produbljujući debatu o tome da li je Kim priprema za svog naslednika.

Veruje da je devojčica Kimovo drugo dete i da se zove Ju Ae.

Ona je prvi put predstavljena javnosti prošlog vikenda na fotografijama državnih medija na kojima se vidi kako posmatra lansiranje interkontinentalne balističke rakete Sever sa svojim roditeljima i drugim zvaničnicima.

Kćer Kim Džon Una prikazana je tada u belom kaputu i sa crvenim cipelama kako hoda ruku pod ruku sa ocem pored ogromnog projektila natovarenog na lansirni kamion i posmatra naoružanje.

Severnokorejski državni mediji su je danas spomenuli i drugi put, rekavši da su ona i Kim grupne fotografije sa naučnicima, tehničarima, zvaničnicima i drugim radnicima uključenim u, kako je formilisano, probno lansiranje rakete interkontinentalne rakete Hvasong-17.

Prošle nedelje, veće iznenađenje od samog probnog lansiranje rakete bilo je prisustvo Kimove ćerke, čije postojanje nikada ranije nije bilo javno potvrđeno, preneo je Rojters.

Severokorejska agencija KCNA tada nije imenovala devojčicu koja se vidi na fotografijama u belom kaputu kako drži za ruku svog oca dok zajedno posmatraju veliki projektil.

Veruje se da Kim ima troje dece, dve devojčice i jednog dečaka, a američki analitičari veruju da je jedno od njih viđeno na snimcima proslave nacionalnog praznika u septembru.

Bivši američki košarkaš Denis Rodman saopštio je 2013. godine da Kim ima "bebu", ćerku po imenu Ju Ae.

Nakon putovanja u Severnu Koreju iste godine, Rodman je izjavio britanskom Gardijanu da je proveo vreme sa Kimom i njegovom porodicom i držao bebu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KOLIKO JE JAKA? Evo kako da izmerite procenat alkohola u domaćoj rakiji