"OVO JE STVARNO SMEŠNO" Zaharova o zahtevu EU Srbiji "Šta je u Evropskoj uniji ostalo od Evrope?"

Novosti online

26. 11. 2022. u 10:13 >> 10:14

PORTPAROLKA Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova, komentarišući zahtev Evrope Srbiji da se pridruži sankcijama Rusiji i prizna nezavisnost Kosova, nazvala je ovakav poziv „smešnim“.

ОВО ЈЕ СТВАРНО СМЕШНО Захарова о захтеву ЕУ Србији Шта је у Европској унији остало од Европе?

Foto: Printskrin

 - Ovo je stvarno smešno. Šta je u Evropskoj uniji ostalo od Evrope? Samo geografska veza sa kontinentom. Evropa kao civilizacija trenutno je sačuvana samo u Rusiji - napisala je ona na Telegram kanalu.

Zaharova je dodala da je u EU uništena evropska tradicija: izopačeni su antički postulati zakona i prava, hrišćanske vrednosti i humanistički ideali.

Podsetimo, Evropski parlament je pre nekoliko dana usvojio neobavezujući dokument u kojem se, između ostalog, preporučuje Evropskoj komisiji da napredak Srbije ka EU uslove uvođenjem sankcija Rusiji i vidljivim napretkom u reformama.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (5)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora