GOVOR KOJI JE ODJEKNUO U EVROPSKOM PARLAMENTU: NATO je jedna od najkrvavijih terorističkih grupa koja je proklela ovu planetu Zemlju

Novosti online

25. 11. 2022. u 19:22 >> 19:54

EVROPSKI parlament velikom većinom glasova usvojio je rezoluciju u kojoj je Rusija proglašena državom-sponzorom terorizma, ali nisu svi evroparlamentarci bili za tu odluku.

ГОВОР КОЈИ ЈЕ ОДЈЕКНУО У ЕВРОПСКОМ ПАРЛАМЕНТУ: НАТО је једна од најкрвавијих терористичких група која је проклела ову планету Земљу

Foto: Printsrkin

Za je glasalo 494 poslanika, protiv 58, a uzdržano je bilo njih 48.

- NATO je jedna od najkrvavijih terorističkih grupa koja je proklela ovu planetu Zemlju. NATO je ubio milione ljudi. Ideja da bilo koji predstavnik NATO države da označi bilo koga drugog kao sponzora-terorizma, pre nego što to kaže za svoju državu, je apsurdna - rekao je evroparlamentarac Mik Valas iz Irske.

Podsećamo, odluka Evropskog parlamenta o Rusiji ne proizvodi direktne pravne posledice.

Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova, komentarišući rezoluciju Evropskog parlamenta o proglašavanju Rusije državom-sponzorom terorizma, predložila je da se EP proglasi sponzorom idiotizma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (21)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)