ZAPANJUJUĆA UVREDA: Stremousov - Šojgu bi trebalo da se ubije (VIDEO)

Novosti online

06. 10. 2022. u 19:33

ZAMENIK načelnika ruske administracije u Hersonu Kiril Stremousov predložio je ministru odbrane Ruske Federacije Sergeju Šojguu da bi trebalo da se ubije.

ЗАПАЊУЈУЋА УВРЕДА: Стремоусов - Шојгу би требало да се убије (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@666_mancer

U četvorominutnoj video poruci Kiril Stremousov, zamenik načelnika anektirane Hersonske regije, javno grdi "generale i ministre" u Moskvi jer ne razumeju probleme na frontu.

- Zaista, mnogi kažu: da su oni bili ministri obrane koji su dopustili takvo stanje stvari, mogli bi se, kao oficiri, ubiti. Ali znate da mnogi ne znaju šta znači reč "oficir" - rekao je Stremousov.

Ministar obrane Sergej Šojgu imenovan je na funkciju ministra 2012.

Ministarstvo obrane odbilo je da komentariše ovakve izjave ruskih zvaničnika.

Stremousov je nakon kritike imao samo reči hvale za vojnike koji su do smrti branili svoju zemlju, nasuprot "nesposobnim vojnim vođama" u Moskvi.

BONUS VIDEO: BOND, DžEJMS BOND - Pre 60 godina snimljen prvi film o „agentu 007“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku