STRAŠAN RUSKI NAPAD: Vazdušno-kosmičke snage žestoko udarile- uništeni neprijateljski položaji, ima poginulih

Novosti online

04. 10. 2022. u 22:56

MINISTARSTVO odbrane Rusije saopštilo je da su njegove Vazdušno-kosmičke snage u ponedeljak gađale položaje terorističke organizacije Džabhat al-Nusra u Idlibu, ubivši i ranivši veći broj terorista te organizacije i uništivši njihove položaje.

СТРАШАН РУСКИ НАПАД: Ваздушно-космичке снаге жестоко удариле- уништени непријатељски положаји, има погинулих

Foto: Printskrin

- Ruske vazdušno-kosmičke snage gađale su podzemne položaje terorista u blizini sela Roviha i Masibin i uništile njihove pozicije, sprečivši terorističke napade na objekte koji pripadaju Oružanim snagama Rusije i trupama sirijske vlade - rekao je zamenik načelnika ruskog Centra za pomirenje suprotstavljenih strana u Siriji general-major Oleg Jegorov na brifingu u ponedeljak.

- Ubijeno je 13 militanata, uključujući terenske komandante Abu Jusefa Al-Šamija i Haleda al-Jusefa (Abu Omara), dok su još 22 pripadnika terorističke grupe teško ranjena - naveo je Jegorov i dodao da su uništeni i njihovi objekti i štabovi.

Ruski general je precizirao da je udarom uništeno i skladište terorističkog oružja u kojem su se nalazila četiri improvizovana raketna bacača, protivvazdušni top i malokalibarsko oružje.

BONUS VIDEO - BEOGRAD KAO VAŽNA STANICA: Nekad je “Orijent ekspres” jurio Evropom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili