PUTIN PREKINUO GOVOR ŠEFA NATO: Svi su bili šokirani kada se pojavio ruski predsednik (VIDEO)

Novosti online

01. 10. 2022. u 16:57

PRENOS vanredne konferencije za medije generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga, na kanalu "Dojče vele" nakratko je prekinut, a na ekranu se pojavio deo govora ruskog predsednika Vladimira Putina sa koncerta na Crvenom trgu u čast prisajedinjenja DNR, LNR, Hersonske i Zaporoške oblasti Rusiji.

ПУТИН ПРЕКИНУО ГОВОР ШЕФА НАТО: Сви су били шокирани када се појавио руски председник (ВИДЕО)

Foto: Yves Herman, Pool via AP

Naime, na snimku objavljenom na Jutjub kanalu vidi se prenos vanredne konferencije za medije generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga, na zvaničnom kanalu "Dojče vele".

Prenos vanredne konferencije je ubrzo prekinut i umesto njega, na kanalu "Dojče vele" se pojavio  deo govora ruskog predsednika Vladimira Putina sa koncerta na Crvenom trgu u čast prisajedinjenja DNR, LNR, Hersonske i Zaporoške oblasti Rusiji.

Na ekranu pojavljuje Putin i kaže da je „Rusija stvorila modernu Ukrajinu, dajući joj značajan deo teritorije“.

Voditelj televizijskog kanala "Dojče vele" je ono što se dogodilo okarakterisao kao "tehnički problem", ali nije mogao da ne primeti da je u pitanju "čudna koincidencija".

BONUS VIDEO:

SEĆANjE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)