RUSIJA NE TREBA DA IMA NUKLEARNO ORUŽJE: Zelenski izneo predlog na SB UN

Novosti online

27. 09. 2022. u 22:13

VLADIMIR Zelenski se putem video-linka obratio sednici SB UN, gde je pozvao da se Kijevu pruže kolektivne garancije bezbednosti.

РУСИЈА НЕ ТРЕБА ДА ИМА НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ: Зеленски изнео предлог на СБ УН

Foto: Tanjug/AP

-Ukrajina mora da dobije jasne i pravno obavezujuće garancije kolektivne bezbednosti“, rekao je Zelenski u video obraćanju tokom sednice Saveta bezbednosti.

On je dodao da je „svetu potrebna“ bezbednosna arhitektura koja bi bila u skladu sa globalnom ulogom Ukrajine i pozvao na nastavak vojne i finansijske podrške Kijevu.

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenskii rekao je tokom sastanka Saveta bezbednosti UN-a u utorak da Rusija ne može imati nuklearno oružje, jer ne garantuje sigurnost za ceo svet.

sputnikportal.rs/Ukrinform.ua

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (7)

VEĆ OSAM MESECI U BOLNICI: Od čega boluje Moka Slavnić - Vratila mi se vera u Boga, molim se u bolničkoj kapeli