PORTPAROL Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da je odluka ruskog predsednika Vladimira Putina o delimičnoj mobilizaciji povezana sa činjenicom da se Rusiji sada de fakto suprotstavlja blok NATO-a sa svim svojim logističkim kapacitetima.

Sanja

22.09.2022. 16:05

Тешко је са злочиначком организацијом изаћи као Победник, Русија и Украјина су жртве глобалног Сукоба јер Нато жели да распарча Русију. Другог избора за Русе нема већ бранити свој суверенитет!

Duško

23.09.2022. 20:42

Rusija je od uvek rešavala uspešno svoje probleme. Bila je od uvek na strani pravde, kao i danas. Ako Bog pomogne, bolje bez rata, ali ako Putina pritisnu uza zid, biti će zlo za mnoge.

Jan

24.09.2022. 10:46

USA primenjuje vec stari nacin ratovanja, prvo lokalno izmedju Ukrajine i Rusije, zatim gurne Evropu protiv Rusije i kada se istrosi Rusko topovsko meso, nastupe kao "mirotvorci". Posle I.sv.rata su se povukli, posle IIsv.rata ostali a sada zele da se prosire na Istok. Zar se Englezi nisu povukli iz EU? Kao, zbog tradicije nisu uvodili Evro! Ha, ha. Cak je i Svabica rekla "wilkom, wilkom" arapima iz "humanitarnih razloga" a u stvari sa namerom da formira novu medjunarodnu "handzar armiju" protiv Rusa... Osim toga, ekonomska kriza koju su stvorili, kao i obicno, vodi krizi morala, kriza njihovog skolstva stanovnistvu kojim je lako upravljati i poslati u rat. Zakljucak - novi svetski poredak je zapravo star koliko i ratovi.