"ILI SUD ILI SPOREDNA ULOGA U SERIJI": Medvedev otkrio šta čeka Zelenskog nakon rata

Novosti online

12. 08. 2022. u 18:50

UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski nema drugog izbora osim da se suoči sa tribunalom ili da igra sporedne uloge u humorističnim serijama, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

ИЛИ СУД ИЛИ СПОРЕДНА УЛОГА У СЕРИЈИ: Медведев открио шта чека Зеленског након рата

Foto: Profimedia

Sekretarijat Medvedeva potvrdio je za "TASS" autentičnost intervjua koji je Medvedev dao novinaru Nadanu Fridrihsonu, koji je u petak objavljen na njegovom "Telegram" kanalu. 


Na pitanje šta misli o budućnosti Zelenskog nakon završetka specijalne vojne operacije, Medvedev je rekao da očekuje da će se prvi čovek Ukrajine naći pred tribunalom.

- Ili sud ili opet sporedne uloge u humorističnim serijama - izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije.

On je potom dodao da je u četvrtak posetio Lugansk kako bi razgovarao o tome šta se može učiniti za odbranu ljudi koji žive u Luganskoj i Donjeckoj Narodnoj Republici i na drugim oslobođenim teritorijama.

Prema rečima Medvedeva, on se nije plašio da poseti zonu borbenih dejstava.

- Oni bi trebalo da nas se plaše, a ne mi njih - naglasio je on.


Tokom posete Luganskoj Narodnoj Republici, Medvedev se sastao sa šefom LNR Leonidom Pasečnikom i šefom DNR Denisom Pušilinom. On je takođe održao sednicu vlade o najvažnijim merama za obezbeđenje bezbednosti stanovnika Donbasa.

Sastanku su prisustvovali generalni tužilac Rusije Igor Krasnov, prvi zamenik šefa administracije ruskog predsednika Sergej Kirijenko, ministar unutrašnjih poslova Vladimir Kolokolcev, ministar građevinarstva Irek Fajzuslin, direktor Federalne službe bezbednosti Aleksandar Bortnikov, šef Istražnog komiteta Aleksandar Bastrikin.

BONUS VIDEO: Dejstvo ruske artiljerije
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)