UHAPŠEN NEMAČKI DIPLOMATA: Ubio svog supruga - policiju navodio na lažan trag, pronađene krvave mrlje u stanu

Tanjug

07. 08. 2022. u 19:39

NEMAČKI diplomata u Brazilu, Uve Herbert Han, uhapšen je u subotu uveče zbog povezanosti sa ubistvom svog muža Belgijanca, saopštila je danas lokalna policija.

УХАПШЕН НЕМАЧКИ ДИПЛОМАТА: Убио свог супруга - полицију наводио на лажан траг, пронађене крваве мрље у стану

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Han je rekao da je njegov muž, Valter Biot, umro u petak, kada je pao iz njihovog stana u naselju Ipanema, nakon što mu je iznenada pozlilo.

Međutim, policija je uhapsila Hana pod sumnjom za ubistvo jer su forenzičari pronašli krvave mrlje u stanu, a autopsijom tela Biota utvrđeno je da je zadobio više povreda, preneo je Rojters.

Na televizijskim snimcima, vidi se kako policija odvodi Hana, dodaje britanska novinska agencija.

- Okolnosti pod kojima je nastupila smrt su očigledni. Po tragovima povreda na različitim delovima tela shvatamo da je došlo do nasilne smrti - rekla je inspektorka Kamila Lourenso.

Prema brazilskom novinskom portalu G1, par je bio zajedno 23 godine, a Biot je imao 52 godine.

BONUS GALERIJA: Černobilj - nekad i sad

BONUS VIDEO: PROBUDIO SE VULKAN NA ISLANDU - Snimak erupcije Fagradalsfjala

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi