SOLIDARNOST SA PRIJATELJSKOM KUBOM: MSP Srbije uputilo saučešće zbog tragedije u Matanazasu

Tanjug

07. 08. 2022. u 16:38

MINISTARSTVO spoljnih poslova uputilo danas saučešće i poruku solidarnosti narodu Kube povodom požara u gradu Matanazasu u kojem je povređeno više od 120 osoba, a jedna je poginula.

СОЛИДАРНОСТ СА ПРИЈАТЕЉСКОМ КУБОМ: МСП Србије упутило саучешће због трагедије у Матаназасу

Foto: Shutterstock/Ilustracija

"Naše misli i molitve su sa porodicama onih koji su pogođeni ovim nesrećnim događajem", objavilo je Ministarstvo na Tviteru.

U požaru izazvanom udarom groma u naftnom skladište u kubanskom gradu Matanazas povređeno je više od 120 osoba od kojih je 36 u kritičnom stanju.

Jedna osoba je poginula, a 17 vatrogasaca se vodi kao nestalo, saopštile su danas kubanske vlasti.

BONUS GALERIJA: MiG-29 - Čuvar srpskog neba

BONUS VIDEO: HELIKOPTERI PRISKOČILI U POMOĆ - U Grčkoj požari na površini od 40.000 hektara

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi