UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Žena pala pod voz, preživela nemoguće (VIDEO)

Novosti online

07. 08. 2022. u 10:46

NE znam kako sam živa, bile su prve reči Argentinke koja se onesvestila na jednoj stanici metroa u Buenos Ajresu i pala pod voz u pokretu.

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК: Жена пала под воз, преживела немогуће (ВИДЕО)

Foto: Printscreen Youtube TRT World Now

Ceo incident zabeležile su nadzorne kamere, pa se i svi ostali isto pitaju - zaista, kako je uspela da ostane živa?

Žena, koju su mediji predstavili samo kao Kandelu, izgubila je ravnotežu i pala sa platforme na metro stanici "Independence" u Buenos Ajresu, u Argentini.

Na snimku iz aprila, koji je sada postao popularan na društvenim mrežama, vidi se kako Kandela polako gubi ravnotežu, naginje se napred i tetura ka vozu koji u tom trenutku pristaje u stanici.

Žena je imala "sreće" jer je pala u procep između dva vagona i završila na šinama, a posmatrači koji su se zadesili na licu mesta ostali su u šoku.

Kandela je nekim čudom ostala živa i dok su se putnici gomilali okolo, ona je sela, a potom i legla na platformu pre nego što su je u invalidskim kolicima odvezli u kola hitne pomoći.

Kada se oporavila ispričala je lokalnim medijima da joj je naglo pao pritisak i da se onesvestila.

- Pokušala sam da upozorim osobu ispred sebe, ali se ničega više ne sećam, čak ni onog trenutka kada sam pala pod voz. Ne znam kako sam živa. Još uvek pokušavam da shvatim sve to - rekla je ona.

(Kurir)

BONUS VIDEO - KAO NA FILMU: Rupa prečnika 25 metara otvorila se nasred puta u Čileu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VAŽNA VIDEO PORUKA: Da li znate čemu služi broj 0800 011 011 (VIDEO)