BAJDEN PROVOCIRA NUKLEARNI RAT: Bivša kongresmenka optužuje Belu kuću - Izazivaju atomski sukob braneći "demokratiju" u Ukrajini

P. Z. S. / ria.ru

27. 07. 2022. u 22:28

BIVŠA kongresmenka Tulsi Gabard optužila je američkog predsednika Džoa Bajdena da pokušava da izazove nuklearni rat pod izgovorom da „brani demokratiju“ u Ukrajini.

БАЈДЕН ПРОВОЦИРА НУКЛЕАРНИ РАТ: Бивша конгресменка оптужује Белу кућу - Изазивају атомски сукоб бранећи демократију у Украјини

Foto: EPA


Ranije je Foks njuz objavio da je kijevska vlada objavila „crnu listu” američkih građana sa proruskim stavovima. Uključivao je senatora iz Kentakija Renda Pola, pisca Glena Grinvalda i mnoge druge. TV voditelj Taker Karlson zatražio je od bivšeg člana Predstavničkog doma američkog Kongresa Tulsija Gabarda, čije je ime takođe bilo uvršteno u dokument, da prokomentariše postupke režima Zelenskog.

-Posedovanje ove crne liste je licemerno i, iskreno, Amerikanci bi trebalo da budu zabrinuti za njeno postojanje jer vašingtonska elita obe strane i dalje nastoji da dovede do bankrota američki narod i ljude širom sveta i gura nas sve bliže i bliže nuklearnom ratu i holokaustu, i sve to "da zaštiti demokratiju i pobedi autokratiju" u Ukrajini. Ali predsednik Ukrajine nastavlja da dokazuje da je demokratija u njegovoj zemlji mrtva, dok ućutkuje neistomišljenike, naglasila je ona.

BONUS VIDEO - VAŠINGTONSKE TAJNE: Ko je u Beloj kući bio gej, a koga su volele žene?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega