DONALD I MELANIJA TRAMP NA OPROŠTAJU OD IVANE: U crkvi na Menhetnu se održava opelo bivšoj supruzi nekadašnjeg predsednika SAD (FOTO)

Novosti online

20. 07. 2022. u 20:26

OPELO Ivani Tramp, bivšoj supruzi nekadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa, održava se trenutno u crkvi na Menhetnu.

ДОНАЛД И МЕЛАНИЈА ТРАМП НА ОПРОШТАЈУ ОД ИВАНЕ: У цркви на Менхетну се одржава опело бившој супрузи некадашњег председника САД (ФОТО)

Foto: Profimedia

Članovi porodice i prijatelji okupili su se u crkvi Svetog Vinsenta Ferera da odaju poslednju počast Ivani, koja je preminula prošle sedmice nakon što je pala niz stepenice u svom domu na Menhetnu. Ožalošćeni su počeli da ulaze u crkvu nešto pre podneva, po lokalnom vremenu, a Tajna služba je proveravala imena i spiskove, piše Telegraf.

Na službu se moglo, navodi CNN, samo uz pozivnicu. A oproštajne govore od Ivane Tramp trebalo bi da održe njeno troje dece iz braka sa Donaldom Trampom, Donald Junior, Erik i Ivanka. Cela služba biće zapravo "proslava života", a neki ožalošćeni došli su iz Evrope. Na pozivnici je navodno prikazana glamurozna Ivana, kao skijašica, navodi NY posz.

Težak je ovo dan za porodicu Tramp. Bivši prvi čovek Amerike i milijarder Donald Tramp proveo je godine uz Ivanu Tramp sa kojom je dobio troje dece Ivanku, Erika i Donalda Juniora Trampa koji su stigli u crkvu Svetog Vinsenta Ferera na Menhetnu gde je održana pogrebna misa. Svi sukobi i razmirice stavljeni su po strani pa je tu i Melanija Tramp koja je odala počast Ivani Tramp. Tu je i Vanesa Tramp, bivša supruga Donald Juniora Trampa.

Ivana Tramp preminula je 14. jula u 73. godini, u svom domu. Do smrti je došlo nakon pada niz stepenice što je potrvrdio zvaničan izveštaj.

Donald Tramp bio je u braku sa Ivanom Tramp od 1977. do 1992. Oženio se nakon njihovog razvoda 1993. Marlom Mejpls, taj brak trajao je do 1999. i doneo mu je ćerku Tifani. Od 2005. u braku je sa Melanijom Tramp sa kojom ima sina Barona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna